SALA Zen / Volume Matrix studio

first_img “COPY” Houses Area:  350 m² Year Completion year of this architecture project Save this picture!© Spaceshift Studio+ 36 Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/884131/sala-zen-volume-matrix-studio Clipboard Manufacturers: American Standard, KORAKOT, TOALandscape:Linex design and consultantCity:Phra Nakhon Si AyutthayaCountry:ThailandMore SpecsLess SpecsSave this picture!© Spaceshift StudioRecommended ProductsDoorsC.R. LaurenceCRL-U.S. Aluminum Entice Series Entrance SystemDoorsGorter HatchesRoof Hatch – RHT AluminiumWoodEGGERLaminatesDoorsLinvisibileLinvisibile Curved Hinged Door | AlbaText description provided by the architects. This project is designing to blend in with the existing tree. Acting as a mirror to reflect the landscape around it. Using the basic elements of form, opening window, wall.First floor is a common area. It designs to elevate the function room up and allow the space open thru the river.Save this picture!© Spaceshift StudioSave this picture!ElevationSave this picture!© Spaceshift StudioSecond floor, create the walking bridge to link the building with the rest of compound residence. The walking bridge connect to the second-floor terrace and its made of grid frame steel to create the lightness and blending with the tree. The interior is simple and allow to see the river view and garden around. Stair case that leading to the third floor is surrounded with natural light and the view of existing tree. On the third floor is a sensation space ( Tatami room ) and experiencing change space. The interior ought to be opened to the outside Sala which was essentially connected element. Through the sliding door, rooftop landscape bursts into the Tatami room.Save this picture!© Spaceshift StudioThis project meant to create an experiencing change. Bu using the simple material, basic elements and contiguity of inside and outside. Moreover, the building trend to link the landscape around with the rural life style.Save this picture!© Spaceshift StudioProject gallerySee allShow lessOffices and Shops in Lille / Atelier TARABUSISelected ProjectsCompetition Announcement – Superscape 2018 “Urban Renewal”Ideas Share SALA Zen / Volume Matrix studioSave this projectSaveSALA Zen / Volume Matrix studio SALA Zen / Volume Matrix studio Projects Architects: Volume Matrix studio Area Area of this architecture project “COPY”center_img Photographs 2016 CopyAbout this officeVolume Matrix studioOfficeFollowProductSteel#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesPhra Nakhon Si AyutthayaThailandPublished on November 27, 2017Cite: “SALA Zen / Volume Matrix studio” 26 Nov 2017. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Browse the CatalogShowerhansgroheShowers – Croma SelectGlass3MGlass Finish – FASARA™ GradationPartitionsSkyfoldVertically Folding Operable Walls – Zenith® SeriesWall / Ceiling LightsCocowebLighting – Blackspot LED Barn LightUrban ApplicationsIsland Exterior FabricatorsPublic Safety Answering Center II Envelope SystemCeilingsSculptformTimber Batten Ceiling in All Souls ChapelHanging LampsLouis PoulsenLamp – PH 5 + PH 5 MiniGlazedGrespaniaWall Tiles – Porto PetroThermalSchöckInsulation – Isokorb® Concrete to SteelCeramicsTerrealTerracotta Baguettes in Vork CenterCompositesLamitechPlastic facades PanelexCarpetsHalcyon LakeCarpet – Nobsa GreyMore products »Save世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Photographs:  Spaceshift Studio Manufacturers Brands with products used in this architecture project ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/884131/sala-zen-volume-matrix-studio Clipboard ArchDaily Thailand CopyHouses•Phra Nakhon Si Ayutthaya, Thailand Year: last_img read more