House in Saijo / Suppose Design Office

first_imgArchDaily CopyAbout this officeSuppose Design OfficeOfficeFollow#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesHousesHigashihiroshimaJapanPublished on August 02, 2009Cite: “House in Saijo / Suppose Design Office” 02 Aug 2009. ArchDaily. Accessed 12 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogPanels / Prefabricated AssembliesTechnowoodSiding Façade SystemWindowsMitrexSolar WindowMetal PanelsAurubisCopper Surface: Nordic DécorDining tablesB&B ItaliaDining Table – BullSkylightsVELUX CommercialModular Skylights – Atrium Longlight / RidgelightLouvers / ShuttersBruagShading Screens – Perforated Facade PanelsConcreteKrytonSmart ConcreteCompositesPure + FreeFormTechnical Guide – Creating a Seamless Interior and Exterior Material TransitionEnclosures / Double Skin FacadesFranken-SchotterFacade System –  LINEAWindowsRabel Aluminium SystemsMinimal Casement Windows – Rabel 8400 Slim Super Thermal PlusDoorsGorter HatchesFloor Door – Fire RatedWire MeshCarl Stahl DecorCableGreen Wall System – FAÇADESCAPE™More products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Architects: Suppose Design Office Area Area of this architecture project “COPY” “COPY” Houses Area:  246 m²Text description provided by the architects. When I create , I always think that I want to find the charm of the plan. A client is a couple with three children hoped there are bright openhearted space, and keeping the privacy. This site is a field before, and bearing stratum is in the minus one meter from the ground side.Therefore, we thought support according to the composition of not the ground improvement, but a half underground from the beginning of the plan. The leftover soil by excavating the ground was used to making the hill, that thing is enabled the function of the garden on the exterior and guard their privacy from, house’s neighborhood. The upper floors than a half underground are composed by only the pyrami-shaped roof, the lighting was token in the skylight. Save this picture!Recommended ProductsWoodTechnowoodPergola SystemsWoodEGGERLaminatesWoodParklex International S.L.Wood cladding – FacadeMetallicsKriskadecorMetal Fabric – Outdoor CladdingThe bright openhearted space of a undergound and first floor of feeling the calm, and the second floor with which light is filled while closing. Save this picture!Each floor was connected by the hole made for the center of the floor,and they were able to materialize to become the various property.Save this picture!Project gallerySee allShow lessSwitzerland Pavillion for Shanghai Expo 2010ArticlesUp to 35: Student Housing International CompetitionArticles Share ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/30783/house-in-saijo-suppose-design-office Clipboard House in Saijo / Suppose Design Office Save this picture!+ 14 Share Projects House in Saijo / Suppose Design OfficeSave this projectSaveHouse in Saijo / Suppose Design Office Japan ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/30783/house-in-saijo-suppose-design-office Clipboard CopyHouses•Higashihiroshima, Japanlast_img read more